24/7 Rukousviikko

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE SOVITTUNA ajankohtaa tällaiselle rukoustapahtumalle.

 

Raamatusta Psalmi 139:2-3

 

2 Istunpa minä tahi nousen, sinä sen tiedät; sinä ymmärrät minun ajatukseni kaukaa.

3 Käynpä tahi makaan, sinä sen havaitset, ja kaikki minun tieni ovat sinulle tutut.

MIKÄ JA MILLOIN?

24-7 kutsuu kristittyjä yhdessä yli seurakuntarajojen rukoilemaan Hämeenlinnan alueen, maamme ja muiden tärkeiden asioiden puolesta. Muodostamme katkeamattoman rukousketjun viikon ajaksi _____________ . Tarkoituksena on lähentää suhdetta Jumalaan ja toisiimme rukouksen kautta sekä esirukoilla ihmisten, asioiden ja Jumalan tahdon mukaisten muutosten puolesta.

MISSÄ JA MITEN?

Rukouspaikka on _____________________________________ . Uskomme, että yhteisellä rukouspaikalla on oma merkityksensä. Tila on viikon ajan vain rukouskäytössä. Rukoustapa on vapaa, pääasia, että se tuntuu omalta. Voit tulla varaamallesi ajalle yksin, kaksin tai ryhmänä. Varaa rukousaikaa vähintään tunti, halutessasi voit varata rukoukseen pitemmänkin ajan, vaikka koko yön. Rukouspaikka on sisustettu rukousta varten. Voit mm. kirjoittaa rukouksia, piirtää niitä, soittaa ylistys- yms. rukousmusiikkia tai vain istua ja rukoilla. Siellä on myös karttoja ja rukouskirjoja yms. rukouksen tueksi.

KETKÄ?

Rukoustempausta on järjestämässä Hämeenlinnan eri seurakuntien jäseniä ja se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat rukoilla.

MITEN MUKAAN?

Seuraa ilmoitteluamme seurakunnissa, uutiskirjeessä ja Facebookissa.